Comanda" /> Comanda">

TRIMAX SOLUTIONS
Str. Vadul Bistritei, Nr. 29
Bacau 600191, Romania
Tel: 0234.510.662

Mobil: 0751.315.169
Email:office@trimaxsolutions.ro

Comanda


Cum comand ?
Daca sunteti interesat de oricare din produsele noastre va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

Dupa ce ati gasit produsele dorite va rugam sa ne scrieti pe e-mail : office@trimaxsolutions.ro


sau telefonic la numerele de telefon: 0755.054.015 / 0234.510.662

Pentru plasarea comenzilor va rugam sa ne transmiteti urmatoarele informatii:
 • Denumirea produsului
 • Codul produsului
 • Codul de culoare ( pentru folii )
 • Specificatii tehnice ( daca e cazul )
 • Dimensiuni in mm
Codul materialului si codul de culoare se pot gasi in tabelul de articol pe fiecare produs.
De asemenea va rugam sa oferiti informatii despre adresa fizica de livrare si adresa de contact.

Livrare rapida !De regula coletele livrate ajung in 24 sau maxim 48 de ore
Comenzile sunt onorate de FAN Courier Romania

Taxele de transport sunt suportate de noi pentru coletele usoare ( maxim 3 kg) la valori ce depasesc 300lei
Pentru celalalte situatii ramane sa stabilim de comun acord in functie de valoarea comenzii si greutate cum se va proceda.


FAN COURIER

Pentru produsele care nu sunt in stoc comanda se va expedia in 48 de ore.
Pentru detalii suplimentare legate de expeditie va rugam sa ne contactati ( AWB) sau puteti suna direct la FAN COURIER la numarul: 021.9336 *apel normal, fara suprataxa.

Folosind serviciul de curierat rapid, veti beneficia de livrarea produselor intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si densitate. La cererea expresa a clientului comenzile preluate vineri se vor putea livra sambata, cu conditia specificarii pe AWB „Livrare Sambata”.


Numere utile pentru comanda!Pentru eventuale nelamuriri sau problem legate de livrare coletelor va rugam apelati la numerele de telefon:

 • Departamentul de vanzari – 0755.054.015
 • Fan curier – 021.9336 (apel normal fara suprataxa)

Livrarea coletului   In mod ideal un colet vi se livreaza dvs. personal. Apoi confirmati cu semnatura dvs. ca livrarea coletului dvs. s-a efectuat cu success si ca ati acceptat coletul. Deasemenea un alt angajat poate accepta livrarea coletului in numele dvs.


   Dupa primirea coletului va rugam sa desfaceti cu grija ambalajul si sa verificati dimensiunile si codul de material.
De asemenea va rugam sa ne transmiteti orice nelamurire legata de asamblarea sau utilizarea materialelor la adresa de e-mail: office@trimaxsolutions.ro


Plata coletuluiPentru persoane fizice si societati:

 • Plata prin ramburs la livrare sau plata in avans
 • Pentru comenzile mai mari de 300lei, firma noastra suporta cheltuielile de transport pentru coletele usoare ( maxim 3 kg)
 • La comenzile speciale se percepe un avans de minim 40%
 • Clientii existenti pot plati prin banca, in contul IBAN: RO65BTRL00401202C10917XX deschis la Banca Transilvania

Beneficii oferite clientilor    TRIMAX SOLUTIONS comercializeaza o gama vasta de produse ce se adreseaza productiei publicitare si constructiilor. Suntem tineri, deschisi si receptivi la nou. Dorim sa devenim un furnizor important pe aceste piata si asteptam noi idei pe care sa le punem impreuna in aplicare.    Cheia activitatii noastre este sa satisfacem cerintele pietei cat mai bine, la un pret corect si in cel mai scurt timp. In depozitul nostru se vor afla intotdeauna stocuri suficiente care sa satisfaca comenzile dumneavoastra. Diversitatea va face producatorii de publicitate sa gaseasca la noi de la folii autoadezive pana la cele mai complexe sisteme de comunicare vizuala.

     Dezvoltarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintelei pietei, cat si investitiile, sunt elemente care vor conduce la dezvoltarea noastra si consolidarea increderii clientilor si partenerilor nostri. Deoarece cu fiecare zi ce trece ne diversificam portofoliul de produse, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Fidelizarea clientilor
Asigurarea continua a calitatii relatiilor cu clientii este un obiectiv foarte important pentru TRIMAX SOLUTIONS. Nivelul de exigenta al clientilor creste continuu iar satisfactia totala este dificil de atins.De aceea la noi ai urmatoarele avantaje:

 • Oferim discounturi de pret in functie de cantitatile achizitionate
 • Oferim transport gratuit la comanda minima de 300lei pentru coletele usoare ( maxim 3 kg)

Prelucrarea datelor cu caracter personal TRIMAX SOLUTIONS S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TRIMAX SOLUTIONS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

   Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

   Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

    Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Termeni si conditiiGARANTII

  Pentru orice defect sau orice alta problema legata de produsele achizitionate, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0755.054.015 sau la adresa de e-mail: office@trimaxsolutions.ro  Toate produsele comercializate de catre TRIMAX beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.    In cazul produselor vandute si livrate de TRIMAX, certificatele de conformitate se pot emite la cerere.. RASPUNDERE

    Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).


Date de identificare firmaTRIMAX SOLUTIONS SRL

Sediu social: Str. 9 Mai, nr. 25, sc. D, ap.1, judetul Bacau
CUI: 28704308
Registrul Comertului: J4/754/2011
CAEN: 4676

Cont bancar

Banca Transilvania: IBAN: RO65BTRL00401202C10917XX
TREZORERIA BACAU: IBAN: RO25TREZ0615069XXX013046

Punct de lucru: Str. Vadul Bistritei, nr. 29, judetul Bacau
Telefon: 0755.054.015 / 0234.510.662