Despre Noi

Dezvoltarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei, satisfacerea nevoilor clientilor cu profesionalism si promptitudine, intr-un timp cat mai scurt si la un cost cat mai mic sunt elemente cheie in desfasurarea activitatii noastre, de aceea produsele comercializate de noi vor avea intotdeauna un pret corect.

Trimax Solutions a fost infiintata in 2011 la initiativa unui tanar creativ cu spirit antreprenorial, din dorinta de a crea si dezvolta treptat un brand puternic si o afacere durabila. Initial, firma si-a inceput activitatea in domeniul comercializarii materialelor si produselor necesare Industriei Publicitare. Ne-am adaptat rapid la nevoile si cerintele pietei, dezvoltandu-ne constant portofoliul de produse, astfel incat, in acest moment, oferim clientilor nostri o gama variata de produse ce se adreseaza mai multor domenii de activitate precum Industria Publicitara / Institutii Publice / Firme de Amenajari Interioare / Centre de Foliere si Cosmetica Auto si companiilor ce doresc sa isi promoveze activitatea intr-un mod inedit si profesional.

Dezvoltarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei, satisfacerea nevoilor clientilor cu profesionalism si promptitudine, intr-un timp cat mai scurt si la un cost cat mai mic sunt elemente cheie in desfasurarea activitatii noastre, de aceea produsele comercializate de noi vor avea intotdeauna un pret corect. Diversitatea si continua dezvoltare va determina ca toti clientii sa gaseasca in portofoliul nostru de produse de la folii autoadezive pana la cele mai complexe sisteme de comunicare vizuala.

Treptat ne-am consolidat o echipa tanara, dinamica, receptiva si deschisa spre nou, pregatita in orice moment sa va ofere informatii si detalii cu privire la produsele comercializate.

Intrucat obiectivul nostru este acela de a deveni un furnizor important in acest domeniu, sunt binevenite oricand sugestiile si recomandarile punctuale din partea clientilor si partenerilor nostri privind activitatea desfasurata si produsele comercializate.

Asadar asteptam solicitarile dumneavoastra telefonice sau pe e-mail.

Beneficiile oferite clientilor nostri:

  • Asiguram confidentialitatea tuturor informatiilor incredintate de clienti;
  • Asiguram informatiile tehnice necesare pentru alegerea materialului optim pentru fiecare aplicatie in parte. Acest lucru il realizam punand la dispozitie cataloage, fise tehnice si mostrare de culori pentru produsele comercializate;
  • Distributia se face direct de catre societatea noastra si prin intermediul distribuitorilor nostri.
  • Calitatea produselor este garantata in conformitate cu garantia oferita de producator prin certificatele de calitate care insotesc produsele;
  • Oferim clientilor un sistem coerent de reduceri de pret, in functie de cantitatile cumparate, dar si de fidelitatea acestora;
  • Comenzile se fac direct la sediul nostru, telefonic, prin fax sau e-mail;
  • Ridicarea marfurilor direct de la sediile noastre se face doar de catre un reprezentant al cumparatorului, care trebuie sa aiba asupra sa o imputernicire sau stampila firmei;
  • Modalitati de plata acceptate: numerar, ordin de plata, CEC (pe baza incheierii in prealabil a unui contract de vanzare-cumparare).