TRIMAX SOLUTIONS
Str. Vadul Bistritei, Nr. 29
Bacau 600191, Romania
Tel: 0234.510.662

Mobil: 0751.315.169
Email:office@trimaxsolutions.ro

Folie decorativa imitatie sablare Frosty cu Rapid Air

Aceste folii garanteaza intimitatea pastrand in acelasi timp luminozitatea spatiilor.

Aceste folii decorative imita sticla sablata de inalta performanta si sunt usor de aplicat pe orice suprafata din sticla: ferestre ale cladirilor, compartimentari de birouri, obiecte pentru decoratiuni din sticla, usi, etc.

Culoarea foliei este uniforma, atat in lumina reflectata cat si in cea transmisa, iar luciul sau la suprafata este redus pentru a inlatura reflexia luminii.

Folia este stabila din punct de vedere dimensional si rezistenta la zgarieturi.

Special dezvoltata pentru a fi utilizata folosind sistemele de decupare plotter pentru inscriptii, marcare si decorare cu cele mai inalte cerinte legate de durabilitate, soliditate; detine proprietatile necesare pentru indepartarea cu usurinta a mizeriei, impuritatilor.

Important: suprafata de sticla trebuie sa fie perfect curatata de impuritati inainte de aplicare. Urmele de carburant trebuie indepartate. In cazul aplicarii pe alta suprafata in afara de sticla este recomandat utilizatorilor sa efectueze un test inainte de aplicarea finala.

Intretinerea sticlei: folia poate fi curatata cu apa si sapun la 30 de zile de la aplicare. Nu sunt recomandate produsele abrazive ce pot zgaria. Nu aplicati stickere sau alte produse adezive pe folie.

Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1220 mm.
Grosime: 80 microni

Adeziv: acril, sensibil la presiune, permanent

Durabilitate: 5-7 ani

Lăţimi disponibile:122 cm
Recomandata pentru decorarea suprafetelor vitrate ale fatadelor, compartimentarea birourilor, camere si birouri de calculatoare, spitale, incaperile institutiilor, scoli, ateliere de lucru, cabine de dus, etc.

Se poate aplica şi cu apă.Pret fara TVA: 7 Euro/mp


Fisa Tehnica
Categorii: Decorative pt. geamuri |  Folii pentru Aplicatii Speciale |  Noutati |