TRIMAX SOLUTIONS
Str. Vadul Bistritei, Nr. 29
Bacau 600191, Romania
Tel: 0234.510.662

Mobil: 0751.315.169
Email:office@trimaxsolutions.ro

ORACAL® 970RA Premium Special Effect Cast 4 noi culori superbe

FESPA 2018 a fost inca o data rampa pentru lansarea noutatilor pregatite de marii producatori ai lumii din industria de publicitate si nu numai.

Orafol, producatorul de folii autoadezive a participat la targul de publicitate Fespa 2018 din Germania, unde a lansat 4 noi culori pentru gama 970, folia cast, speciala pentru colantari auto.ORACAL 970 Premium Special Effect Cast – este gama noua pentru colantari auto profesionale. Similara cu celelalte game din punct de vedere al grosimii (110 microni) si a adezivului (repozitionabil si permanent), noutatea consta in 4 nuante cu efecte unice:

1) 961 Luscious Lips – Un rosu pe care nu il vei uita! O culoare senzuala, care atrage privirile si va ramane in mintea celor care o vad pentru mult timp!

961 Luscious Lips

2) 945 Crystal White – Un altfel de alb. Adevaratul lux este subtil, elegant si simplu. Crystal white aduce un plus de eleganta masinii tale.

945 Crystal White

3) 959 Tangerine Dream – O culoare pe care o poti savura! Un portocaliu absolut delicios, puternic, proaspat. Orice plimbare cu aceasta masina va fi o experienta cu adevarat savuroasa!

port

4) 963 Jetstream Blue – Plutesti printre nori! Culoarea unui cer curat, pur, linistit ce te imbie sa visezi si sa plutesti pe asfalt

963 Jetstream Blue

Gama 970 este o folie cast, din mai multe straturi, produsă la cele mai înalte standarde. Folia a fost concepută special pentru colări integrale de mașini dar se pretează si pe suprafețe neregulate și ușor curbate si este foarte ușor de îndepărtat cu instrumentele corespunzătoare.

Tehnologia RapidAir® ușurează procesul de aplicare fără bule de aer, în special pe suprafețe de mari dimensiuni sau pe suprafețe cu ușoare denivelări, aerul putand fi ușor îndepărtat de sub folie, printr-o simplă apăsare cu racleta peste material.

Noile culori oferă mașinii un aer unic și special si crează un finisaj pe care vopseaua nu îl poate reproduce. Numarul mare de optiuni din gama 970, cat si usurinta de aplicare data de tehnologia Rapid Air ofera numeroase optiuni de design, singura limită este imaginația ta.

Pentru mai multe informatii adat click aici

Instructiuni de utilizare si intretinere folii auto
FISA TEHNICA ORACAL 970RA SHIFT EFFECT
Paleta Culori


Categorii: Noutati |